Wednesday, 23 May 2012

SUKAN OLAH,MERAGA..PERBENDAHARAAN 2012......


  Seperti tiap2 tahun yg lepas ni kali ke-4 aku menyertai secara langsung la jgk dalam acara kegemaran aku 400 meter...acara ni meme aku minat dari sek men lgi..dang la wakil sekolah lwn GENG2 SEK daerah KB... tahun ni aku masuk 3 acara semuanye melibatkan 400 meter...febereeet aku mesti la 400 meter, 400 pagar acara baru aku ,tpi cubaan aku tahun 2009 dapat no.2 tu kejut jgk aku,2011 no.4 ,last2 tahun 2012 no.5 jatuh plk dahhh..........
  tapi acara 400 meter la menjadi perhatian aku..2010 no.3 perr buke sene nk dapat bagi aku  yg jnis malas bersukan ni...tu pun latihan 2 minggu dari perlawanan...tapi dek kerana minat meraga 400 m aku teruskan la...tahun 2011 aku  jatuh dapat no.4 perrr keciwa pun adaaa...saringan dah no.2 dah ..tapi x leh kata semua yang hebat2 wakil kementerian pun ada....kiro ok laaa....
   tahun ni 2012 aku berjaya jgk membawa perak dalam acara 400 meter perrr puas pun adeeee...yang penting aku dapat balas blk yang aku kecewa tahun 2011...dalam hati nk emas tapi tak kesampain maklum la orang2 lain lgi hebattt...apo2 pun...aku tetap membawa 2 pingat tahun ni ok la tuuu 4x 400 no.3 gangsa ok laaaa... yang penting 400 meter dapat perak....hahaha........

















    akhirya berjaya jgk nk dapatkan 3 terbaik..last no.2 perak tu pun time last2 aku pintas...sengittt jgk, yg no.1 x leh cabar la memeee hebat...ambo beraso laju doh ,ade lgi wok laju ha3333......syg gambar aku naik ambik pingat x deee x apo laaaa...haha...




     ni la hasil 2012 ,400 m,4x400m dan 400 pagar gagal no.5 haha






   ni plk hasil 2009,2010 dan 2011.....



2 comments:

  1. lupakan saja utk tahun depan....

    kui3...
    :D

    ReplyDelete
  2. x apo kawe main sane plkkkkk........ha333

    ReplyDelete